Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 120 χιλιάδες Μηχανικοί για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπου θα αναδείξουν με την ψήφο τους τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και όλων των περιφερειακών οργάνων. Κάλεσμα ακόμη μεγαλύτερης συμμετοχή διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, δηλώνοντας «οι μηχανικοί να επιλέξουν τους καλύτερους»
Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται η προσέλευση, ενώ στην η Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι, οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός έχει απευθύνει κάλεσμα στους Μηχανικούς σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν στις εκλογές και να ενισχύσουν μέσα από την ψήφο τους το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Ο κ. Στασινός έχει ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από τους συναδέλφους να δώσουν δύναμη στο ΤΕΕ να συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά με προτάσεις, θεσμικές αλλαγές, νέα έργα και δράσεις στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας, με ανάπτυξη για τη χώρα νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές για όλους. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ «οι μηχανικοί πρέπει να συμμετέχουμε στις εκλογές του ΤΕΕ, η ψήφος μας είναι η δύναμή μας. Και να επιλέξουμε τους καλύτερους. Ψηφίζουμε για το μέλλον της δουλειάς μας.» ">
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.