Τραγική τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 42χρονου στο Ηράκλειο. Η σύζυγός δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του σήμερα (14/5) τα ξημερώματα.
Οπως είπε η γυναίκα, ο σύζυγός της πήγε χθες το απόγευμα στο γυμναστήριο, όπως συνήθιζε. Στις 20.00 της τηλεφώνησε και της είπε ότι επιτρέφει στο σπίτι, όμως έκτοτε ο άνδρας αγνοείται, ενώ το κινητό του είναι "νεκρό".
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο γυμναστήριο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.