Απέπλευσε για τον προορισμό του το Κνωσός Παλάς - Είχε επιστρέψει στον Πειραιά μετά από τραυματισμό 17χρονης
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την κοπέλα και τη μετέφερε στο Τζάνειο
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) σε πλοίο που χρειάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τραυματίστηκε μια 17χρονη λίγο μετά τον απόπλου.
Πρόκειται για το επιβατηγό-οχηματατωγό πλοίο «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» που είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά για Μήλο-Ηράκλειο και επέστρεψε στο λιμάνι προκειμένου να αποβιβαστεί η νεαρή τραυματίας επιβάτιδα.
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την κοπέλα και τη μετέφερε στο Τζάνειο, ενώ το πλοίο μετά από μικρή καθυστέρηση απέπλευσε από τον Πειραιά για Μήλο – Ηράκλειο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.