Ανήλικες ξάφρισαν καλλυντικά από κατάστημα στην Καλαμάτα

Ανήλικες ξάφρισαν καλλυντικά από κατάστημα στην Καλαμάτα

Τον τσάκωσαν με τα κλοπιμαία

astynomia
Με τα καλλυντικά της αρεσκείας τους κρυμμένα στις τσέπες τους έφυγαν από ένα μίνι μάρκετ στην Καλαμάτα δυο ανήλικα κορίτσια χωρίς να τα πληρώσουν, αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη η μια ανήλικη που είχε στην κατοχή της τα κλεμμένα προϊόντα και προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, ενώ συνελήφθη και η 44χρονη μητέρα της για παραμέληση της εποπτείας της. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν την άγνωστη συνεργό της ανήλικης.

Τον τσάκωσαν με τα κλοπιμαία

Έσπασε τις τζαμαρίες ενός ηλεκτρολογείου και ενός γραφείου διεκπεραιώσεων στον Βόλο και έκλεψε έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. που του έκαναν έλεγχο και τα βρήκαν στην κατοχή του. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης