Δράστες ληστείας έκλεβαν μηχανές και τις πωλούσαν

Δράστες ληστείας έκλεβαν μηχανές και τις πωλούσαν

Αποκαλύφθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί είχαν διαρρήξει και πέντε καταστήματα και ένα αυτοκίνητο

peripoliko_nyxta-m
Από τις 11 Ιανουαρίου κρατούνται στις φυλακές δυο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί μετά τη ληστεία που είχαν κάνει σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλισσό Αχαΐας από το οποίο είχαν αρπάξει 4.800 ευρώ, αλλά αποκαλύφθηκε ότι είχαν κλέψει και έξι μοτοσικλέτες κάποιες από τις οποίες πούλησαν, ενώ είχαν διαρρήξει και πέντε καταστήματα και ένα αυτοκίνητο.

Από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια Πατρών, προέκυψε ότι, από τις 16 Αυγούστου ως τις 21 Δεκεμβρίου του 2023, οι δράστες έκλεψαν έξι μοτοσικλέτες και τις χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν πέντε καταστήματα και ένα σταθμευμένο όχημα, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 1.245 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έγγραφα, κλειδιά και τραπεζικές κάρτες, με μια από τις οποίες ο ένας αποπειράθηκε να ψωνίσει με ανέπαφη συναλλαγή από ένα κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρει.

Παράλληλα, ο συνεργός του πλησίαζε αλλοδαπούς σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και τους πωλούσε τις κλεμμένες μοτοσικλέτες. Δυο από τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε αγροτική περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος τα είχε αγοράσει από τον δράστη έναντι 400 ευρώ.

Οι υπόλοιπες κλεμμένες μοτοσικλέτες εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένες στην Πάτρα και σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απάτη με υπολογιστή σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος του αγοραστή των δικύκλων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.




Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έπαιζα τις δωρεές στα «φρουτάκια», ισχυρίζεται τώρα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Εξασθενεί η κακοκαιρία «Avgi» - Oι εξηγήσεις των μετεωρολόγων γιατί δεν χιόνισε στην Αθήνα

Αμερικανός σκότωσε τον πατέρα του και έδειξε το κομμένο του κεφάλι στο YouTube με... μήνυμα κατά του Μπάιντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης