Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Δεν έπαιζα τις δωρεές στα «φρουτάκια» ισχυρίζεται τώρα ο «Άλλος Άνθρωπος»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Δεν έπαιζα τις δωρεές στα «φρουτάκια» ισχυρίζεται τώρα ο «Άλλος Άνθρωπος»

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τον εθισμό του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας στο τζόγο

polyxronopoulos-mak1
Να αποδομήσει το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα. αλλά και να πείσει τη κοινή γνώμη ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα σεντ από τις δωρεές. επιχειρεί ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Δεν αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στη διάταξη της «Αρχής» με την οποία δίνεται εντολή στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για δέσμευση των λογαριασμών του και εκφράζει την πεποίθηση του ότι θα καταφέρει να ξεκαθαρίσει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης, με την πρώτη ευκαιρία. Παραδέχεται ωστόσο ότι οι δωρεές για τις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας έμπαιναν σε τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας του και του γαμπρού του, ο οποίος είναι βοσκός και ζει στην Αίγινα και όπως ο ίδιος είπε στο protothema, αναγκάστηκε να κόψει τη κάρτα αναλήψεων του και να αλλάξει τράπεζα διότι δεν του άρεσε να μπαίνουν στον λογαριασμό του «ξένα χρήματα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cys9k5t6ck6p)


Την ίδια στιγμή ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση που είχε ο «Αλλος Άνθρωπος» με τα τυχερά παιχνίδια την ώρα που όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ιδιοκτήτης πρακτορείου των τυχερών παιχνιδιών, όπου εμφανιζόταν ο Πολυχρονόπουλος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις διατείνεται τα εξής: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε, δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς κάτι... για να χτυπάει κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν μπορούσε όποιος μπει, να του δίνω εγώ μετρητά. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Πολλές φορές έβαζε την κάρτα του και πλήρωνε το αντίτιμο του ποσού. Ήταν ένας καλός παίκτης». Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι ο Πολυχρονόπουλος έχει χάσει 1,5 εκατ ευρώ από τα τυχερά παιχνίδια κι ένας χρήστης του X ανέβασε αποσπάσματα από μια ανάρτηση του «Άλλου Ανθρώπου» και τον διάλογο που είχε μαζί του, όπου φαίνεται ότι από λάθος του ο Πολυχρονόπουλος ανάρτησε αποδεικτικό τραπεζικών κινήσεων στο οποίο φαίνεται ότι έπαιζε διάφορα ποσά σε «φρουτάκια».

Ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια, κάτι που επανέλαβε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον "Αλλο Άνθρωπο" πήγαιναν όλα στον "Άλλο Άνθρωπο", δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» ήταν οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Ο Κων/νος Πολυχρονόπουλος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα φανεί» σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που έμπαιναν στους δύο λογαριασμούς (σ.σ. της μητέρας του και του γαμπρού του) και ότι δεν περίμενε ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθεί κατηγορούμενος.

Κλείσιμο
Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας επανέλαβε ακόμα ότι τις κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειρίζόταν ο ίδιος και ότι δεν διαθέτει άλλον ατομικό λογαριασμό. «Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.

Αναφερόμενος στο πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που αποκάλυψε το Πρώτο ΘΕΜΑ, ο Κων. Πολυχρονόπουλος ανέφερε επίσης ότι «δεν έχει καταλάβει τι γράφει το πόρισμα» και επανέλαβε ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα βρεθεί απολογούμενος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρική υπόθεση η μονομαχία παραμονής, οι τέσσερις του τάκου του Survivor - Δείτε βίντεο

Πέντε 15χρονες και οι γονείς τους συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη

Λοβέρδος: Κατεβαίνω στις ευρωεκλογές με δικό μου κόμμα, δεν είχα ποτέ πρόταση από τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης