Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας για τη στήριξη Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδος

Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας για τη στήριξη Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδος

Στον αγώνα συμμετείχαν 55 αθλητές/αθλήτριες και ο Όμιλος συνεισέφερε επιπλέον 20 ευρώ για κάθε συμμετοχή

golf_glyfadas
Όπως κάθε χρόνο, ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών διοργάνωσε αγώνα γκολφ τα έσοδα του οποίου διετέθησαν για την αγορά φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδος (www.mkielladas.org) που εδρεύει στην Γλυφάδα.

Στον αγώνα συμμετείχαν 55 αθλητές/αθλήτριες και ο Όμιλος συνεισέφερε επιπλέον 20 ευρώ για κάθε συμμετοχή. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελλάδος ιδρύθηκε το 2011 και είναι μία οριζόντια δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στον άνθρωπο, που στηρίζεται αποκλειστικά στην ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών και φίλων για να καλύψουν τις ανάγκες σε φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, βρεφικά γάλατα, πάνες και ιατρικό εξοπλισμό.

Το συντονιστικό τμήμα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και τα Μέλη του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών για την ευγενική προσφορά τους προς το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο στην Γλυφάδα. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του Ομίλου για κοινωνική συνεισφορά.»

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών Γιάννης Κρητικός δήλωσε: «Η κοινωνική συνεισφορά ήταν ανέκαθεν μέρος των αξιών και της κουλτούρας του Ομίλου μας. Η δράση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου στην Γλυφάδα είναι αξιέπαινη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε τα Μέλη του Ομίλου μας για την συμμετοχή τους στον αγώνα για την στήριξη του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου στην Γλυφάδα και την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Γλυφάδας για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου γκολφ για την διεξαγωγή του αγώνα.»


Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Συνελήφθη 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικη - Η παγίδα που του έστησε ο πατέρας της

Πάργα: Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μέσα στον κόσμο σε περιοχή που έπαιζαν παιδιά

Δίκη για Μάτι: Δεν μας είπαν λέξη για νεκρούς, είπε η Δούρου για τη συνέντευξη Τσίπρα το βράδυ της πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης