Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας για τη στήριξη Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδος
Στον αγώνα συμμετείχαν 55 αθλητές/αθλήτριες και ο Όμιλος συνεισέφερε επιπλέον 20 ευρώ για κάθε συμμετοχή
Όπως κάθε χρόνο, ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών διοργάνωσε αγώνα γκολφ τα έσοδα του οποίου διετέθησαν για την αγορά φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδος (www.mkielladas.org) που εδρεύει στην Γλυφάδα.
Στον αγώνα συμμετείχαν 55 αθλητές/αθλήτριες και ο Όμιλος συνεισέφερε επιπλέον 20 ευρώ για κάθε συμμετοχή. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελλάδος ιδρύθηκε το 2011 και είναι μία οριζόντια δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στον άνθρωπο, που στηρίζεται αποκλειστικά στην ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών και φίλων για να καλύψουν τις ανάγκες σε φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, βρεφικά γάλατα, πάνες και ιατρικό εξοπλισμό.
Το συντονιστικό τμήμα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και τα Μέλη του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών για την ευγενική προσφορά τους προς το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο στην Γλυφάδα. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του Ομίλου για κοινωνική συνεισφορά.»
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών Γιάννης Κρητικός δήλωσε: «Η κοινωνική συνεισφορά ήταν ανέκαθεν μέρος των αξιών και της κουλτούρας του Ομίλου μας. Η δράση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου στην Γλυφάδα είναι αξιέπαινη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε τα Μέλη του Ομίλου μας για την συμμετοχή τους στον αγώνα για την στήριξη του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου στην Γλυφάδα και την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Γλυφάδας για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου γκολφ για την διεξαγωγή του αγώνα.»
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη