Ζευγάρι εξαπάτησε 14 υποψήφιους αγοραστές οχημάτων

Ζευγάρι εξαπάτησε 14 υποψήφιους αγοραστές οχημάτων

Οι νεαροί Ρομά αναρτούσαν «μαϊμού» αγγελίες για την πώληση οχημάτων σε δελεαστικές τιμές

Apati
"Μαϊμού" αγγελίες για την πώληση οχημάτων σε δελεαστικές τιμές αναρτούσε σε γνωστές ιστοσελίδες ένα ζευγάρι νεαρών Ρομά από την Αμαλιάδα, οι οποίοι εισέπρατταν προκαταβολές από ενδιαφερόμενους πολίτες από όλη την Πελοπόννησο και στη συνέχεια διέκοπταν κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί από την Ασφάλεια Τρίπολης 14 περιπτώσεις που διέπραξαν η 23χρονη και ο 27χρονος σύζυγός της στο διάστημα από το Μάρτιο ως και τον Οκτώβριο του 2023 σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών από την Αρκαδία, την Κορινθία, την Αχαΐα, την Αργολίδα και την Ηλεία, από τις οποίες είχαν αποκομίσει πάνω από 5.200 ευρώ. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ' εξακολούθηση από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκαν απάτες προ τριετίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρίπολης, άλλη μια απάτη που έγινε σε βάρος ενός κατοίκου της πόλης στο διάστημα από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο του 2021 και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο Ελληνίδων, μιας 47χρονης και μιας 55χρονης και ενός 32χρονου αλλοδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη από κοινού.

Αλλά και οι αστυνομικοί του τμήματος Βόρειας Κυνουρίας εξιχνίασαν μια απάτη που έγινε σε βάρος μιας Ελληνίδας στις 9 Αυγούστου του 2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή σε βάρος μιας 43χρονης Ελληνίδας και ενός 43χρονου αλλοδαπού.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρός κληρονόμος περιουσίας άνω των 250 εκατ. ευρώ διώκεται για τον φόνο του κολλητού του στην Ουαλία

Συγκινητική βάπτιση στο Ναύπλιο: 20χρονος έγινε Χριστιανός με νονούς 27 συμμαθητές και φίλους - Δείτε φωτογραφίες

Στο βαρύ παρελθόν του Ζαμπούνη οι έρευνες για τη δολοφονία του - Οι εκτελεστές έριξαν, γέμισαν και ξαναέριξαν σε 28''
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης