Ηράκλειο: Στα 18 του συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ηράκλειο: Στα 18 του συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του νεαρού μαθητή 327 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας

sillipsi__1_
Στο στόχαστρο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε ένας 18χρονος Έλληνας ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που ανέφεραν ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο και συνελήφθη μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του νεαρού μαθητή 327 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 420 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 18χρονος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ένας φύλαγε τα ναρκωτικά του άλλου
Δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Βόλο, καθώς ο ένας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης και διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του έκρυβε ναρκωτικά για λογαριασμό του άλλου. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 396,58 γραμμαρίων, δυο ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και κατασχέθηκαν 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ένας Έλληνας συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, όπου βρέθηκαν 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 65,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας έκρυβε στο σπίτι του στη νέα είσοδο της Καλαμάτας ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα με σκύλο ανιχνευτή. Ο ένοικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Η κακοκαιρία πλήττει τα Δωδεκάνησα


Ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του - Μιλά για ιατρικό λάθος


Χάρις Αλεξίου: Το να πηγαίνω σε συναυλία απλώς για να μιλήσω, είναι σαν αναπηρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης