Σαλαμίνα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και άρπαξαν 15.000€ - «Δώστε μας χρήματα γιατί θα σας σκοτώσουμε»

Σαλαμίνα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και άρπαξαν 15.000€ - «Δώστε μας χρήματα γιατί θα σας σκοτώσουμε»

Τρόμος για δύο γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με δύο ληστές - «Μας ξυλοκόπησαν και τις δύο, τα χρήματα τα είχα για την ασφάλεια υγείας της διότι είμαι καρκινοπαθής»

salamina-lhsteia-arthrou
Τραγικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με δύο ληστές μεσα στο σπίτι τους, στη Σαλαμίνα.

Η κυρία Δέσποινα Μιχαηλίδου και η ηλικιωμένη μητέρα της απειλήθηκαν με μαχαίρι όταν οι δυο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους από το παράθυρο και τους άρπαξαν 15.000 ευρώ. Η Δέσποινα περιγράφει στο protothema.gr τις δύσκολες ώρες που πέρασε εκείνη και η μητέρα της με τους δυο ληστές ενώ όπως λέει τα χρήματα που έχασαν ήταν για την ασφάλεια υγείας της διότι είναι καρκινοπαθής.

Δείτε φωτογραφίες:

salamina-lhsteia__2_
salamina-lhsteia__3_
salamina-lhsteia__4_
salamina-lhsteia__1_
«Μπήκαν στο σπίτι μας δύο ληστές από το παράθυρο, οι οποίοι φορούσαν μάσκες στα πρόσωπά τους και κρατώντας στα χέρια τους ένα μαχαίρι κι ένα κατσαβίδι, ακινητοποίησαν εμένα και την ηλικιωμένη μητέρα μου την ώρα που κοιμόμασταν. Μας άρπαξαν από το λαιμό και μας φώναζαν "Δώστε μας τα χρήματα γιατί θα σας σκοτώσουμε". Μας ξυλοκόπησαν και τις δύο ενώ της μητέρας μου της έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι. Με απειλούσαν, ρήμαξαν το σπίτι μου, ανακάτεψαν τα πάντα και ανακάλυψαν ότι είχα 15.000 ευρώ κρυμμένα στην ντουλάπα μου και στο κομοδίνο μου. Με τα χρήματα αυτά έπρεπε να πληρώσω την ασφάλειά μου γιατί είμαι καρκινοπαθής. Πήραν τα χρήματα κι εξαφανίστηκαν» λέει στο protothema.gr η Δέσποινα Μιχαηλίδου.

Και προσθέτει: «Η κατάσταση στη Σαλαμίνα έχει ξεφύγει. Η εγκληματικότητα οργιάζει, μας λένε οι αστυνομικοί ότι έχουν ένα περιπολικό για να κάνουν περιπολίες σε ολόκληρη τη Σαλαμίνα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ στο σπίτι μου. Η αστυνομία μετά το περιστατικό, μου είπε να βάλω κάμερες και συναγερμό στο σπίτι. Κάνω έκκληση, όποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά εμένα και την ηλικιωμένη μητέρα μου διότι είμαι καρκινοπαθής».

Ειδήσεις σήμερα

Οπαδική βία: Τους 3 πιθανούς καθοδηγητές για τα επεισόδια στον Ρέντη υπέδειξαν Οικονόμου-Βρούτσης στον Άρειο Πάγο, ψάχνουν ένα-ένα τα βίντεο - Και φάκελος με 200 ονόματα

Πρεμιέρα για τον AI ψηφιακό βοηθό του gov.gr - Πώς λειτουργεί

Κάνιε Γουέστ: Σχεδόν γυμνή η Μπιάνκα Σένσορι σε νέα τους έξοδο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης