Πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε οριστικά από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki» ο Νίκος Παππάς

Πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε οριστικά από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki» ο Νίκος Παππάς

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού διαφώνησε με απόφαση του διαιτητή  και αντέδρασε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο

pappas
Την απαράδεκτη ενέργειά του να χτυπήσει τον διαιτητή στο κεφάλι, πετώντας του τη μπάλα, πλήρωσε ο  πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος αγωνιζόταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki» από το οποίο αποβλήθηκε τελικά οριστικά. 

Το περιστατικό, που προκάλεσε αντιδράσεις, συνέβη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, σε αναμέτρηση στο πλαίσιο της ερασιτεχνικής διοργάνωσης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Παππάς διαφώνησε με απόφαση του διαιτητή με αποτέλεσμα να του πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι και να αποβληθεί.




Κλείσιμο
Η απαράδεκτη ενέργειά του καταγράφηκε σε βίντεο και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

Η διοργανώτρια Αρχή του εν λόγω ερασιτεχνικού τουρνουά αποφάσισε να αποβάλει οριστικά τον Νίκο Παππά από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, γεγονός που επιβεβαίωσαν στο protothema.gr οι υπεύθυνοι.

IMG_1532


«Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και δεν είναι δυνατό να μείνουν ατιμώρητες, είτε πρόκειται για το Νίκο Παππά, είτε για κάποιο άλλον συμμετέχοντα λιγότερο αναγνωρίσιμο. Αυτή είναι η αρχή μας» ξεκαθάρισαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με το protothema.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Από την καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή η Γεωργία Μπίκα!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη συμμετοχή του στα επεισόδια ο Έλληνας που συνελήφθη για την υπόθεση Κατσούρη


Ανήλικη στη Θεσσαλονίκη έκαψε ολοσχερώς το σπίτι φίλης της επειδή... κοιμήθηκε με τον σύντροφό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης