Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη συμμετοχή του στα επεισόδια ο Έλληνας που συνελήφθη για την υπόθεση Κατσούρη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη συμμετοχή του στα επεισόδια ο Έλληνας που συνελήφθη για την υπόθεση Κατσούρη

Για το DNA στο μαχαίρι που σκότωσε τον Κατσούρη θα ζητηθεί  περαιτέρω ανάλυση - Εξακολουθεί να κρατείται για άλλη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

katsouris
Με την επιβολή περιοριστικών όρων ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος Έλληνας οπαδός. Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Ωστόσο, σήμερα ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε στην ανακρίτρια για αυτό το σκέλος της υπόθεσης αλλά για τη συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Στον κατηγορούμενο αμέσως μετά την απολογία του για τα παραπάνω αδικήματα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του DNA του το οποίο εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017, υπόθεση για την οποία κρατείται.

Κλείσιμο
Τέλος, όπως είναι γνωστό για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Απάτη μαμούθ με επιθέματα σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Εμπλέκονται 227 εταιρείες, στα 8 εκατ. η ζημιά

Συμβολαιογράφοι: Τα γυρνάνε μετά τις αντιδράσεις - Τώρα λένε ότι συμφωνούν με το ψηφιακό συμβόλαιο

Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακκελαρίδης: Τι αποκάλυψε για τη συνάντησή τους στη Νέα Σμύρνη ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης