Χαλκιδική: «Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για βιασμό της βαφτισιμιάς του

Χαλκιδική: «Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για βιασμό της βαφτισιμιάς του

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 78χρονος - Η σύζυγός του τόνισε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης

ksanthos_magos_mk
Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 78χρονος που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού ανηλίκου, με θύμα την βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η βαφτισιμιά του τον κατήγγειλε ψευδώς, επειδή αρνήθηκε να της δώσει χρήματα, όταν εκείνη του ζήτησε.

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνει οι γονείς του που το άφησαν από 12 χρονών να μπλέξει με ναρκωτικά και αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε στην αρχή για τις καταγγελίες ο 78χρονος, μιλώντας στο Star.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvypevtviupl)
Κλείσιμο


«Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι' αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό» πρόσθεσε στη συνέχεια ο «ξανθός μάγος» για τις καταγγελίες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν της έδινε τα χρήματα που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα έκανε καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος τη βίασε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι απλά τη χάιδεψε.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κορωνοϊός: Σε έξαρση η νόσος - Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την Covid και πότε για τη γρίπη

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης