Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Ο Κασσελάκης που μιλούσε για «χειροκροτητές» μπήκε στην Ολομέλεια για να χειροκροτήσει τον Φάμελλο - Βουλευτές σημείωναν ότι κανείς δεν ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη ότι οι επισκέπτες απαγορεύεται να χειροκροτούν

kasselakis_xeirokr
«Χειροκροτητές» είχε αποκαλέσει τους βουλευτές της πλειοψηφίας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη αλλά και του γραμματέα της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρου Καλαφάτη.

Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης κατά την πρώτη του παρουσία στην Ολομέλεια ως επισκέπτης έσπευσε να χειροκροτήσει τον επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτη Φάμελλου στο τέλος της ομιλίας του.

Η ενέργεια του κ. Κασσελάκη δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους βουλευτές της ΝΔ, με τον κ. Θάνο Πλεύση να αναφέρει: «πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος».

Κλείσιμο
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε μεταξύ άλλωνQ «O κ. Κασσελάκης χαρακτήριζε τους βουλευτές της ΝΔ χειροκροτητές και υποσχόταν ότι θα φέρνει νομοσχέδια μετά από διαβούλευση με τους πολίτες. Έδειξε με την δήλωσή του άγνοια των διαδικασιών γι αυτό και χάρηκα όταν τον είδα σήμερα στην Ολομέλεια. Αλλά τελικά τι επέλεξε να κάνει ο κ. Κασσελάκης; Να εμφανιστεί ως χειροκροτητής. Κάθισε στα έδρανα τον αξιωματούχων παρουσία 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. οι οποίοι αν και είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του νέου τους προέδρου, οι μισοί επέλεξαν να μην έρθουν, χειροκρότησε και απήλθε. Δεν έδειξε έστω το ενδιαφέρον να δει πως λειτουργεί η νομοθετική εργασία».


«Προσβολή του κοινοβουλίου και TikTok με φτυάρια»

«Θα μπορούσε ο κ. Κασσελάκης σήμερα να είναι βουλευτής, αρκούσε η παραίτηση ενός βουλευτή επικρατείας και των πρώτων επιλαχόντων. Όμως δεν θέλει να μπει στην Βουλή γιατί τότε θα αναγκαζόταν να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης σχολίασε και τις αναρτήσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Βόλο λέγοντας: «Οι πολίτες στο Βόλο περιμένουν να δουν προτάσεις και λύσεις και όχι γαλότσα και φτυάρι. Αυτό που κάνει ο κ. Κασσελάκης είναι χείριστος λαϊκισμός: προσβολή του κοινοβουλίου και TikTok με φτυάρια».


Πέραν αυτού βουλευτές άλλων κομμάτων σημείωναν πως κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο πως οι επισκέπτες της Ολομέλειας, είτε επίσημοι που κάθονται στα έδρανα των αξιωματούχων όπως ο κ. Κασσελάκης, είτε ανεπίσημοι που τοποθετούνται στο θεωρείο της αίθουσας, απαγορεύεται να χειροκροτούν.




Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Πρέβεζα: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει η μητέρα της 27χρονης Λιάνας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το 2017

Βουλή: «Μαλλιά κουβάρια» τα κόμματα της αντιπολίτευσης για ΕΣΡ και ΑΔΑΕ

Ταϊλάνδη: Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη των πυροβολισμών στην Μπανγκόκ - «Είναι 14 ετών»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης