Κακοκαιρία «Daniel»: Έκκληση για τον 42χρονο αγνοούμενο στον Βόλο, τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη
Πρόκειται για τον 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε την Τρίτη με το αμάξι του από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης
Δραματική έκκληση για να βρεθεί ο 42χρονος που χάθηκε την Τρίτη το πρωί στον Βόλο απευθύνουν συγγενείς και φίλοι του μέσα από τα social media.
Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, τον άτυχο άνδρα τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη που φτάνει ως την παραλία Ανάβρος.
Πρόκειται για 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε με το αμάξι του από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Danielαπό τη Μαγνησία. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις ήδη από τον σύλλογο Χείρωνα οργανώνουν μικρές ομάδες για να ψάξουν κατά μήκος του χειμάρρου όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ενώ απευθύνουν έκκληση για βοήθεια από σκαπτικά.
Κλείσιμο
Ο πατέρας του αγνοούμενου, μιλώντας στο τοπικό ενημερωτικό site thenewspaper.gr, έκανε έκκληση στις Αρχες να βρεθεί το παιδί του.
«Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί», είπε ο μοιραίος πατέρας και συνέχισε: «Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.