Κιλκίς: Αναζητείται ο... προορισμός του φορτίου με τα 43 κιλά κάνναβης

Κιλκίς: Αναζητείται ο... προορισμός του φορτίου με τα 43 κιλά κάνναβης

Οργανωμένο κύκλωμα εξετάζεται πως βρίσκεται πίσω από την σύλληψη του 38χρονου στο Κιλκίς μετά από καταδίωξη

Kilkis-kannabi
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών στους οποίους θα παρέδιδαν το μεγάλο φορτίο ακατέργαστης κάνναβης που εισήγαγαν στην ελληνική επικράτεια ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο Κιλκίς και ο άγνωστος συνεργός του, καθώς φέρονται ότι εμπλέκονται σε οργανωμένο κύκλωμα

Με το όχημα στο οποίο επέβαιναν, οι δράστες προσπάθησαν την Τετάρτη να εισάγουν στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που είχαν παραλάβει λίγο νωρίτερα σε μεθοριακή περιοχή, αλλά έπεσαν σε μπλόκο των αστυνομικών που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην περιοχή του Πολυκάστρου. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει το μπλόκο και μπήκε σε ένα αγρόκτημα, όπου πέταξε δύο σάκους που μετέφερε με το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, όπως και ο συνεργός του.

Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να βρουν τους σάκους μέσα στους οποίους υπήρχαν 39 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 336 γραμμαρίων. Το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου μεταφορέα κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση. 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»

Δεύτερο πτώμα στον πλωτό αντιμεταναστευτικό φράκτη στον Ρίο Μπράβο στα σύνορα Μεξικού και ΗΠΑ

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Πόνσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης