ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία για Πόνσε

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία για Πόνσε

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έκι Πόνσε από την Έλτσε βρίσκεται η ΑΕΚ που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Collage_Maker-04-Aug-2023-02-57-AM-4808
Μία ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού επιθετικού από την Έλτσε!

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι απομένουν λεπτομέρειες για το deal μεταξύ της ΑΕΚ και της Έλτσε για τον Πόνσε, με την Ένωση να επιβεβαιώνει λίγα λεπτά αργότερα ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Αργεντινού φορ!

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Έλτσε για να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Πόνσε, ο οποίος τη σεζόν 2018-2019 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση από τη Ρόμα, σκοράροντας 21 γκολ σε συνολικά 43 εμφανίσεις με τους κιτρινόμαυρους.

Το deal ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες η ΑΕΚ θα μπει στις τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή μεταγραφή!

Κλείσιμο
Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός μετά την ΑΕΚ είχε πάρει μεταγραφή για τη Σπαρτάκ Μόσχας από τη Ρόμα στην οποία παρέμεινε για δυόμιση χρόνια πριν μετακομίσει στην Έλτσε, αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Με τη Σπαρτάκ στη Ρωσία σε 73 συμμετοχές είχε σημειώσει 25 γκολ, ενώ με την Έλτσε σε συνολικά 50 εμφανίσεις είχε βρει δίχτυα επτά φορές. Την περσινή σεζόν η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβισιόν και ο ίδιος έψαχνε να αποχωρήσει, με την ΑΕΚ που βρισκόταν στην αναζήτηση ακόμα ενός φορ παρά την παραμονή του Λιβάι να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να τον ξανακάνει δικό της!

Η ΑΕΚ ενισχύεται με την προσθήκη αυτή σημαντικά στη γραμμή κρούσης αποκτώντας έναν φορ που ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι του Ματίας Αλμέιδα και που διαθέτει εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα μέσα από την περιοχή με κάθε τρόπο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόνσε δεν πιάνει θέση μη κοινοτικού καθώς διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο.

Ezequiel Ponce ● All GOALS for AEK ● 2018/19 ●



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο: Πόσα θα πάρουν οι 665.000 δικαιούχοι - Δείτε αναλυτικά παραδείγματα

Σίφνος: Το «ευχαριστώ» μητέρας για την αερομεταφορά του τραυματισμένου παιδιού της στην Αθήνα - «Περήφανη για τη χώρα»

Ντόναλντ Τραμπ: «Είμαι αθώος» δήλωσε στις κατηγορίες για συνωμοσία - Στις 28 Αυγούστου η πρώτη ακρόαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης