Γέφυρα ζωής στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για την άμεση μεταφορά ενός νεογέννητου μωρού στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, το μόλις δύο ωρών βρέφος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας το νεογέννητο μωρό έφτασε σε 24 λεπτά από το Κλειδί στο νοσοκομείο της πόλης για να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται.
Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, κοινοποίησε σχετικά βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους!!! Με κανετε υπερήφανο που υπηρετω στην Ελληνική Αστυνομία και στο ποστο του εκφωνητη!!! Δυο ωρών νεογέννητο απο Πτολεμαΐδα για Ιπποκράτειο!!! 24 λεπτά απο Κλειδί και 86 δευτερόλεπτα απο Περιφερειακή για Ιπποκράτειο!!! Συγχαρητήρια!!!!».
Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους!!! Με κανετε υπερήφανο που υπηρετω στην Ελληνική Αστυνομία και στο ποστο του...
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.