Έθαβαν ηρωίνη και κοκαΐνη κοντά στα σπίτια τους στον Βόλο

Έθαβαν ηρωίνη και κοκαΐνη κοντά στα σπίτια τους στον Βόλο

Σκύλος ανιχνευτής ερεύνησε εξονυχιστικά τα σπίτια τους και ξετρύπωσε κοντά σε αυτά "καβάντζες"

Volos-irwini-kokaini
Με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τέσσερις Έλληνες και, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ακολούθησε από την Δίωξη Ναρκωτικών, αποκάλυψαν τους τρεις Έλληνες διακινητές από τους οποίους τις είχαν προμηθευτεί.

Για την σύλληψή τους οργανώθηκε επιχείρηση το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής, οπότε ο σκύλος ανιχνευτής ερεύνησε εξονυχιστικά τα σπίτια τους και ξετρύπωσε κοντά σε αυτά "καβάντζες" στις οποίες ήταν θαμμένα 61 "φιξάκια" με ηρωίνη συνολικού βάρους 47,88 γραμμαρίων και άλλα 16 "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,83 γραμμαρίων.

Οι τρεις διακινητές συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 605 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός, που χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά. Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Δυο συλλήψεις για κοκαΐνη και κάνναβη

Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν δύο Έλληνες ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίοι κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, το απόγευμα της Παρασκευής. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που κατασχέθηκε και κατά τις έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν 103 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή "βράχου", 91,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι, τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα

Βρέθηκε DNA της Αναστάζια στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού – Στο στόχαστρο και ο συγκάτοικός του

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου κακοκαιρίας της ΕΜΥ - Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Μητσοτάκης: Μονόδρομος η αυτοδυναμία, ανεύθυνη η στάση Ανδρουλάκη - Στελέχωση της κυβέρνησης χωρίς ιδεολογικό πρόσημο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης