Εκλογές 2023: Χωρίς διόδια οι αυτοκινητόδρομοι από τα ξημερώματα του Σαββάτου έως το πρωί της Δευτέρας
Το μέτρο για τις εκλογέςθα ισχύσει από την Πέμπτη για τους δικαστικούς αντιπροσώπους
UPD:
Δίχως την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από ταδιόδια, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, για τις εκλογές 2023, όπως άλλωστε γίνεται πάντα για την διευκόλυνση των ετεροδημοτών ψηφοφόρων.
Οι μπάρες θα είναι σηκωμένες από τα ξημερώματα του Σαββάτου για όσους οδηγούς θα διέρχονται από τα διόδια της επικράτειας, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους η ελεύθερη διέλευση θα ισχύσει από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με τη επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα είναι σε ισχύ ως τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, δηλαδήτην επομένη των εκλογών.
Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι που εκμεταλλεύονται τα διόδια θα αποζημιωθούν από το κράτος για τις δωρεάν διελεύσεις. Βάσει των σχετικών συμβάσεων συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ της πολιτείας και των εν λόγω εταιρειών, το Δημόσιο έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους παραχωρησιούχους, όποτε το επιθυμεί, να σταματήσουν την είσπραξη διοδίων.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.