Πτολεμαΐδα: Δύο ανήλικες και μια 24χρονη τραυμάτισαν με ψαλίδι 31χρονη

Πτολεμαΐδα: Δύο ανήλικες και μια 24χρονη τραυμάτισαν με ψαλίδι 31χρονη

Προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού της 31χρονης

ptolemaida-eglima
Τρεις Ελληνίδες, οι δυο από τις οποίες είναι ανήλικες, συμμετείχαν στην απόπειρα ληστείας μιας 31χρονης που τραυματίστηκε από ψαλίδι στην Πτολεμαΐδα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι πρόσφατα είχαν εξαπατήσει την ίδια γυναίκα παίρνοντάς της χρήματα!

Η αιματηρή επίθεση εξιχνιάστηκε άμεσα έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας και οι δράστιδες συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα. Η μια από τις δυο 17χρονες και η 24χρονη συνεργός τους είχαν πλησιάσει την 31χρονη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ η δεύτερη 17χρονη φύλαγε τσίλιες και την είχαν τραυματίσει με το ψαλίδι προσπαθώντας να αρπάξουν το κινητό της και τα κλειδιά του σπιτιού της. Αν και αιμόφυρτη, η γυναίκα αντιστάθηκε και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Μετά την καταγγελία της 31χρονης, ξεκίνησαν επισταμένες αναζητήσεις και οι τρεις δράστιδες συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το ψαλίδι, μια κουκούλα full face, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες sim. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι η 24χρονη και η μία 17χρονη είχαν δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν από την 31χρονη το ποσό των 225 ευρώ.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση, οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο 21χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 10 άτομα από το αμάξι του στη Σερβία

Γιατί ο Μητσοτάκης ανεβάζει την ένταση με τον Ανδρουλάκη - Η ΝΔ ανοίγει την ψαλίδα σε κρίσιμο timing

Σε νευρική κρίση ο Ερντογάν από το πρωτοσέλιδο του Economist και τις δημοσκοπήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης