Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νέο βίντεο από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας - «Έχει πέσει το ένα τρένο στο άλλο»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νέο βίντεο από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας - «Έχει πέσει το ένα τρένο στο άλλο»

Στα πλάνα αποτυπώνεται η κόλαση φωτιάς μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

distixima_tempi_video_xr
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τα πρώτα λεπτά μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Πέμπτης.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης του μοιραίου Intercity62 φαίνεται η κόλαση φωτιάς που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένων με κάποιον να λέει «έχει γίνει έκρηξη, το ένα τρένο έχει πέσει στο άλλο».

Στο ίδιο βίντεο έχουν καταγραφεί και οι φωνές ανθρώπων ποιυ προσπαθούν να βγουν από το επιβατικό τρένο με έναν από τους επιζώντες να μιλά στο τηλέφωνο με συγγενή του και να ζητά βοήθεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr1ks2tt50o9)


«Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε τρεις φορές κάτω και τον έβγαλα έξω» είπε στο MEGA ο Αρσλάν, ο άνθρωπος που κατέγραψε το επίμαχο βίντεο.

Κλείσιμο
«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω» συνέχισε την περιγραφή των πρώτων στιγμών μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Όσον αφορά τον ίδιο είπε, τέλος, ότι «δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ».

Τα βίντεο της τραγωδίας

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των συγκλονιστικών ντοκουμέντων από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης του επιβατικού με το εμπορευματικό τρένου τα οποία βρέθηκαν στην ίδια γραμμή με τα βαγόνια να τυλίγονται στις φλόγες μετά από αυτή

Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη


Σε άλλο βίντεο διακρίνεται επιβάτης του Intercity να έχει βγει από το βαγόνι που βρισκόταν και να περπατά στο οδόστρωμα, δίπλα στα συντρίμμια, την ώρα που η φωτιά ακόμα καίει από την έκρηξη που ακολούθησε της σύγκρουσης. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqz5oidjmwp5)

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr τις πρώτες ώρες μετά την τραγωδία ακούγεται επιβάτης να φωνάζει «βγείτε όλοι!» ενώ για να βεβαιωθούν ότι όλοι όσοι είναι σε θέση να φύγουν έχουν εγκαταλείψει τα βαγόνια, οι επιβάτες φωνάζουν ξανά και ξανά: «Ειναι κανείς μέσα στο τρένο;». 

Σύγκρουση τρένων: «Βγείτε όλοι!»


Σύγκρουση τρένων: Είναι κανείς μέσα στό τρένο


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου νέες ποινικές διώξεις για τα Τέμπη - Οι μηχανοδηγοί δεν εμπιστεύονταν τον σταθμάρχη Λάρισας

Μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης