Ακόμα μια σορός από την τραγωδίαμε τη σύγκρουση τρένων στη Λάρισα ταυτοποιήθηκε με τον φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο να λογίζεται και επίσημα νεκρός.
Μετά τον 34χρονο Βάιο Βλάχο από την Καρδίτσα, ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος είναι το δεύτερο θύμα από την πόλη. Ο επίλογος στην αναζήτηση και του 20χρονου Τάσου, γράφτηκε με οδυνηρό τέλος. Το όνομα του Καρδιτσιώτη φοιτητή πέρασε από τη λίστα των αγνοουμένων σε εκείνη των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ο 20χρονος ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Είχε έρθει στην Καρδίτσα για το τριήμερο και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην πόλη που σπούδαζε. Ο θρήνος είναι ανείπωτος στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του. Η είδηση του θανάτου του βυθίζει στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες της Κυψέλης και των Μαυραχάδων, τόπους καταγωγής των γονέων του.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.