Γνωστός ταχυδακτυλουργός από τη Βόρεια Ελλάδα κατέστη κατηγορούμενος από τη βαφτιστήρα του για βιασμό και απολογήθηκε με την τακτική διαδικασία σε ανακριτή που, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.
Η επίδικη πράξη φέρεται να έγινε προ 20ετίας, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 21 ετών. Καταγγέλθηκε όμως πρόσφατα, οπότε η υπόθεση οδηγήθηκε τώρα στη Δικαιοσύνη.
Ο κατηγορούμενος, ηλικίας σήμερα 77 ετών, γνωστός εκτός από ταχυδακτυλουργός κι ως θηριοδαμαστής, αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή.
Στο μεταξύ, την ίδια ποινική μεταχείριση είχε ένας ακόμη κατηγορούμενος για βιασμό. Πρόκειται για την περίπτωση ενός 40χρονου που καταγγέλθηκε από την 20χρονη πρώην σύντροφό του, υπόθεση την οποία ανακοίνωσε πριν λίγα 24ωρα η αστυνομία.
Ο 40χρονος φέρεται να απολογήθηκε στον ανακριτή ότι όλα έγιναν κοινή συναινέσει, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για εκδικητική καταγγελία. Κρίθηκε τελικά προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.