Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής κρατά κλειστό το στόμα του - Βίντεο με τη σύλληψή του

Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής κρατά κλειστό το στόμα του - Βίντεο με τη σύλληψή του

Στις 5 το απόγευμα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα - Αλβανοί αστυνομικοί τον παρέδωσαν σε Έλληνες συναδέλφους τους σήμερα τα ξημερώματα

viastis-palaio-faliro-arthrou3
Σε ένα διαμέρισμα της οικογένειάς του στον Αυλώνα της Αλβανίας γράφτηκε το τέλος στην προσπάθεια του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, Spartak Dyrmishi, να γλιτώσει τη σύλληψη και να αποφύγει να λογοδοτήσει για την απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του, όπως έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος ήταν μόνος του στο διαμέρισμα ενώ το γεγονός ότι είχε μαζί του τρόφιμα που θα μπορούσαν να τον συντηρήσουν για λίγες ημέρες, εκτιμάται ως μέρος του σχεδίου του να κρυφτεί μέχρι η υπόθεση να «ξεθυμάνει» ώστε στη συνέχεια να διαφύγει από την Αλβανία σε χώρα του εξωτερικού.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του 45χρονου στον Αυλώνα

Top News - Arrestohet përdhunuesi serial në pikën e Kakavijës, kërkohej nga drejtësia greke

Top Channel/Pranga në duar dhe i rrethuar nga policët, momenti i dorëzimit të shqiptarit në Kakavije

Αυτός είναι ο 45χρονος:

Κλείσιμο
faliro_viastis_xr__2_
faliro_viastis_xr__3_
faliro_viastis_xr__4_
faliro_viastis_xr__1_

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος δεν έχει πει κουβέντα για την υπόθεση στους Έλληνες αστυνομικούς οι οποίοι τον παρέλαβαν στις 2 τα ξημερώματα στο φυλάκιο της Κακαβιάς και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ.

Ο 45χρονος, ο οποίος για λόγους ασφαλείας κρατείται μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ μέχρι την μεταφορά του στον εισαγγελέα στις 5 σήμερα (1/11) το απόγευμα, το μόνο που λέει στους αστυνομικούς είναι ότι θα τοποθετηθεί μόνο στις δικαστικές αρχές για όσα του καταλογίζονται.

Η σύλληψη

Ο 45χρονος «δράκος με το τατουάζ», ο άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (22/10) είχε αρχικά αποπειραθεί να βιάσει μια 24χρονη και λίγες ώρες αργότερα βίασε μια 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο, συνελήφθη από Αλβανούς αστυνομικούς και παραδόθηκε στους Έλληνες συναδέλφους τους σήμερα τα ξημερώματα..

Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο - Βίντεο από την απόπειρα του δράστη να επιτεθεί σε άλλη γυναίκα


Ο αδίστακτος, κατά τους profilers της αστυνομίας, βιαστής εντοπίστηκε στην Αλβανία όπου είχε διαφύγει στις 27 Οκτωβρίου αναζητώντας κρυσφήγετο, καθώς η ελληνική αστυνομία πίεζε τις αλβανικές αρχές να υπάρξουν αποτελέσματα στις σχετικές έρευνες.

Είναι ενδεικτικό ότι μόνο χθες, Δευτέρα (31/10) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε τη σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, είχε επικοινωνήσει τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του σχετικά με τον 45χρονο.

Μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες Αλβανοί αστυονομικοί αναζήτησαν τον 45χρονο και στο πατρικό και στο σπίτι του αδερφού του καθώς υπήρχαν φόβοι ότι ήταν έτοιμος να φύγει από την Αλβανία καθώς ειχε καταλάβει ότι είχε σφίξει ο κλοιός για τον ίδιο.

«Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του 45χρονου.



Όλα τα προηγούμενα 24ωρα ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ συνεργάστηκε με Αλβανούς αστυνομικούς προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του 45χρονου «δράκου» καθώς δεν υπάρχει διακρακτική συμφωνία με την Αλβανία, ούτε και διεθνές ένταλμα σύλληψης. Έτσι μετά τη σύλληψη του 45χρονου από τις αλβανικές αρχές, Αλβανοί αστυνομικοί τον μετέφεραν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (1/11) στο φυλάκιο της Κακαβιάς όπου του πέρασαν χειροπέδες οι Έλληνες αστυνομικοί..

Κατά πληροφορίες καθοριστικός για τον εντοπισμό του αποδείχθηκε ο εντοπισμός του στίγματος του κινητού του 45χρονου για τον οποίο, κατά πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί από την εισαγγελία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Ο 45χρονος, μάλιστα, φέρεται να είχε παρελθόν στον εγκληματικό κόσμο και της Αλβανίας με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα, να αποκαλύπτει ότι «προσπαθούσε και εκεί (σ.σ. στην Αλβανία) να ανοίξει παράνομα κυκλώματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0rze7wvndd)


Δείτε βίντεο: Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο «δράκος με το τατουάζ» - Το πρόδωσε το κινητό του
Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο «δράκος με το τατουάζ» - Το πρόδωσε το κινητό του



Ειδήσεις σήμερα:

Βαρόνος της μαφίας της Ιταλίας συλλαμβάνεται στην Αργεντινή

OHE: Η καλλιέργεια παπαρούνας στο Αφγανιστάν αυξάνεται ραγδαία μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν

GNTM 5: Οι τέσσερις νέες παίκτριες και οι... μεταμορφώσεις του «makeover» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης