Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η πορεία στα Σεπόλια για τον βιασμό της 12χρονης για την οποία είχαν απευθύνει καλέσματα αναρχικές και φεμινιστικές οργανώσεις.
Η πορεία πέρασε και από το καταστήμα του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου με διαδηλωτές να γράφουν συνθήματα και να πετούν μπογιές στην πρόσοψή του.
Κάποια στιγμή, όμως, άλλοι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στους οποίους πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να απαντήσουν με χρήση χημικών.
Κατά τη διάρκεια της πορείας άγνωστοι προκάλεσαν, μάλιστα, φθορές στο επαγγελματικό αυτοκίνητο του Ηλία Μίχου
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης έχουν συλληφθεί τρία άτομα καθώς και η μητέρα του κοριτσιού που κατηγορείται για μαστροπεία.
Δείτε φωτογραφίες από την πορεία και τα επεισόδια που ακολούθησαν:
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.