Χανιά: Οικογενειακή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών - Συνελήφθησαν μητέρα και γιος

Χανιά: Οικογενειακή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών - Συνελήφθησαν μητέρα και γιος

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι τους - Εντόπισαν κάνναβη και ηλεκτρονικές ζυγαριές ενώ κατέσχεσαν τα μετρητά που βρήκαν

Xania-mana-gios-kannabi
Μαζί με το γιο της «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε χρήστες στα Χανιά μια γυναίκα που τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την «οικογενειακή επιχείρηση» η οποία φαίνεται ότι τους απέφερε πλούσια «μαύρα» κέρδη.

Μητέρα και γιος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους στα Χανιά, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρήκαν 98,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 85 γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και κατέσχεσαν μετρητά ύψους 7.220 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κυκλοφορούσε με κάνναβη στην τσέπη του

«Φορτωμένος» με ναρκωτικά κυκλοφορούσε ένας Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε στα Χανιά από περιπολία αστυνομικών που τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο, το βράδυ της Πέμπτης.

Κλείσιμο
Κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν, αρχές στην τσέπη του μία συσκευασία που περιείχε 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον προσήγαν στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Άρτα: Μπροστά στα μάτια του παιδιού του σκότωσε τον πεθερό του ο 29χρονος

Επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη: «Εχω μετανιώσει, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» λέει τώρα ο 50χρονος

Αν Χες: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός - Θα διακόψουν τη μηχανική υποστήριξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης