Ένα νέο περιστατικό κλοπής διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αυτή τη φορά με θύματα τον Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης Κεμάλ Γκιουρντάλ και τον φίλο του, Σερχάτ Σεν που είναι πολύ γνωστός μακιγιέρ στην Κωνσταντινούπολη.
Οι δυο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία 9 Islands στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου.
Μέλης της διαβόητης συμμορίας των διαρρηκτών που λυμαίνονται τη Μύκονο, τρύπωσαν στα δωμάτια τους το περασμένο Σάββατο μετά τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής 02.30 όταν οι δυο Τούρκοι τουρίστες βρίσκονταν σε παραλία του νησιού και έπειτα στη Χώρα Μυκόνου.
Επιστρέφοντας αντίκρισαν το απόλυτο χάος αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα. Από εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι κοσμήματα και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στα δωμάτια.
Κλείσιμο
Ο Τούρκος πρωταθλητής της κολύμβησης, Κεμάλ Γκιουρντάλ που έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ σε μετρητά, 3.000 δολάρια σε μετρητά και χρυσαφικά - αντικείμενα- ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στην κατοικία τους από την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα κατσαβίδι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.