Νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από παθολογικά αίτια ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από παθολογικά αίτια ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων ήταν μόλις 33 ετών - Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του - Είχε διακριθεί στο παρκούρ - Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας το τελευταίο «αντίο»

gios-ntinopoulou4
Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια βρέθηκε ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρονια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο πρώην πολιτικός θρηνεί τον χαμό του 33χρονου γιου του, Βασιλείου-Σπυρίδωνα, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας νεκρός, στον καναπέ του σαλονιού.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι συγγενείς του ανησύχησαν, γιατί από χθες το πρωί δεν απαντούσε στις κλήσεις και στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του.

Κλείσιμο
Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομη και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Eπικίνδυνα sportς


Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί. Απο τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Ενα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.
gios-ntinopoulou11


Ειδήσεις σήμερα

Το ξαφνικό τέλος του μητροπολίτη Δράμας και ο αγώνας του κατά των αντιεμβολιαστών και «ψεκ»

Οι Ρώσοι λεηλάτησαν θησαυρούς των Ελλήνων και «χρυσό των Σκυθών» από μουσεία σε Μελιτόπολη - Μαριούπολη

Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας σε ψαροταβέρνα δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης