Ιατροδικαστής Λέων για Πάτρα: Μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα – Τα επιστημονικά ευρήματα είναι ξεκάθαρα
Μίλησε για ξεκάθαρα ευρήματα στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, στρέφοντας τα πυρά του κατά συναδέλφων του
Για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.
Φανερά εκνευρισμένος, εξέφρασε την αντίθεσή του με όλη αυτή τη «μάχη» που έχει προκύψει μεταξύ ιατροδικαστών για την υπόθεση «μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα, για 3 αγγελούδια δεν μπορεί αυτό να γίνει μάχη μεταξύ ιατροδικαστών», είπε ο Γρηγόρης Λέων και συνέχισε «τα επιστημονικά ευρήματα είναι ξεκάθαρα, δεν μπορεί οι εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας να είναι πεντακάθαρες και εμείς να μιλάμε για δηλητηρίαση».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj81yrd3jrux)
«Υπάρχουν συνάδελφοι που το πρωί μιλάνε για ασφυξία και το βράδυ της ίδιας μέρας για δηλητηρίαση», είπε και τόνισε πως «στην επιστήμη δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η λύση που δίνουν οι εισαγγελικές αρχές είναι η μόνη λύση».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών