Τον λόγο πήρε ο Τάκης Σχίζας λέγοντας: «Στην αρχή είχε πλάκα αλλά τώρα βγάζει μια μαυρίλα. Μας έπιασε το κεφάλι μας εχθές στο συμβούλιο και με τον Εμμανουήλ και με τους Μπλε. Αυτό που είπε στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, με πείραξε πολύ. Αν μου το είχε πει, θα είχα γίνει έξαλλος και θα του το πω κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να ξέρεις το πως ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία το έπιασε με τη γυναίκα του. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα στο να κάνουν παιδιά. Το παλεύουν κι υποφέρουν για τα παιδιά τους. Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και καράβια για να ζήσει το παιδί του. Βρίσκεται στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του Εμμανουήλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας ή όχι. Ο μοναδικός που θα τον κρίνει, είναι το παιδί του. Η οικογένεια είναι άβατο. Δεν την αγγίζεις».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.