Ερμού: Ουρές και σήμερα έξω από τη Swatch για μια ρέπλικα ρολογιού Omega των €6.700 με τιμή αγοράς €250

Ερμού: Ουρές και σήμερα έξω από τη Swatch για μια ρέπλικα ρολογιού Omega των €6.700 με τιμή αγοράς €250

Για ακόμα μια ημέρα, κόσμος κάνει ουρά έξω από το κατάστημα της Swatch στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να «αρπάξει» ένα ρολόι 250 ευρώ που... μοιάζει με εκείνο της Omega αξίας περίπου 7.000 ευρώ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ερμου4
Το σκηνικό θυμίζει Black Friday. Ωστόσο δεν βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων. Παρόλα αυτά, έξω από το κατάστημα της Swatch στην Ερμού πλήθος κόσμου κάνουν ουρές που σπάνια βλέπει κανείς πλέον στα ελληνικά καταστήματα για ένα ρολόι... ρέπλικα.

Η απόφαση της ελβετικής εταιρείας κατασκευής ρολογιών να διαθέσει στην αγορά το μοντέλο «MoonSwatch», ένα ακριβές αντίγραφο του διάσημου Speedmaster Professional της Omega, το οποίο έγινε γνωστό επειδή το φορούσαν Αμερικανοί αστροναύτες.

Η τιμή της ρέπλικας είναι φυσικά η βασική αιτία για κοσμοπλημμύρα που σημειώνεται εδώ και μέρες έξω από το καταστήματα της Swatch στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα, καθώς η γνωστή εταιρεία προσφέρει το ρολόι στα 250 ευρώ αντί των περίπου 6.700 ευρώ, που κόστιζε το πρωτότυπο Speedmaster Professional της Omega.

Δείτε εικόνες από το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε και σήμερα έξω από το κατάστημα της Swatch στην Ερμού για ένα ρολόι:
Ουρές από κόσμο έξω από το μαγαζί της Swatch στην Ερμού
 
ερμου1
ερμου2
ερμου3
ερμου4
ερμου5


Αυτές οι τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα της ελβετικής εταιρείες δεν είναι φυσικά ελληνικό... φαινόμενο, αλλά παρατηρείται σε όλο τον κόσμο. Από τη Μελβούρη ως το Χονγκ Κονγκ κι από το Άμστερνταμ σε όλη την Ευρώπη ο κόσμος περιμένει υπομονετικά για ένα MoonSwatch. 
Κλείσιμο
 

Tα αποθέματα του «MoonSwatch», που κυκλοφόρησε σε 11 διαφορετικές αποχρώσεις, εξαντλήθηκαν, ενώ σε πόλεις όπως η Γενεύη, σημειώθηκαν και συλλήψεις, καθώς «άναψαν τα αίματα» μεταξύ των καταναλωτών, την ώρα που περίμεναν να έρθει η σειρά τους για να προμηθευτούν το «αντικείμενο του πόθου» τους.
 
 
 

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρωση και Δικαιοσύνη μετά θάνατον για τη Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά- «κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου»  που έφεραν την εξιχνίαση

Έληξε η «πολιορκία» εξαγριωμένων κατοίκων στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Οι αρχές κατηγορούν τον στρατό της Ρωσίας πως χρησιμοποίησε οβίδες φωσφόρου στη Μαρίνκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης