Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έληξε η «πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έληξε η «πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα αρκετός κόσμος υπήρχε έξω από το σπίτι, όπως και αστυνομικοί - «Θάνατος στους  παιδοκτόνους», έγραψαν στα παντζούρια του σπίτιού - Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ  η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της και το πρώι θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων

spiti-patra-0
Στις 04.10 τα ξημερώματα έφυγαν τελικά από το σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 στην Πάτρα οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η αδελφή της Δήμητρα, η μητέρα της, ο πατριός της και ένα ακόμη άτομο είχαν «κλειδωθεί» στο σπίτι λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας και αρκετοί πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της.

Οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου πήραν μαζί τους κάποια πράγματα, έκλεισαν και κλείδωσαν το σπίτι και για την ώρα παραμένει άγνωστο σε ποιο σπίτι θα μείνουν.

Μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα αρκετός κόσμος υπήρχε έξω από το σπίτι, όπως και αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε τη νύχτα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να έχουν στήσει ένα ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για να τηρηθούν τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, προσπαθώντας να αποτρέψουν ακόμη και το πιο δυσάρεστο σενάριο που θα ήταν να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Το πρωί θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί εντός πέντε ημερών.

Οργή λαού στην Πάτρα

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, ο κόσμος καταφερόταν ενάντια των αστυνομικών, φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε». Πολλοί κάτοικοι έκαναν δηλώσεις «on camera» για την δραματική τροπή των γεγονότων.

Κλείσιμο
patra000001


patra000002


patra000003


patra000004


Πάτρα (1)





Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούσαν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρούσαν, υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν. 



Πάτρα (2)


Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

patra002
patra003



Νωρίτερα σήμερα το εξαγριωμένο πλήθος πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Επεισοδιακή είσοδος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της





Μάλιστα, κάποιοι από το πλήθος έγραψαν «Θάνατος στους  παιδοκτόνους», στα παντζούρια του σπίτιού, όπως δείχνουν εικόνες από το σημείο.

patra001
patra006



Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς εξιχνιάστηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Το σενάριο για εννέα απόπειρες να σκοτώσει την κόρη της

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε «αντίο» και οι Άρης και Ασημίνα μπήκαν στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης