Βιασμός: Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και τη βίασε!
O 31χρονος δράστης προσέλαβε μέσω Facebook τη νεαρή κοπέλα που είχε ανάγκη για εργασία - Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά
Προσέλαβε μέσω Facebook 18χρονη ως baby sitter, της έκλεισε ραντεβού και αφού της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό, τη βίασε. Μια ανατριχιαστική ιστορία με θύμα μια νεαρή κοπέλα που είχε ανάγκη για εργασία και κατέληξε να έχει βιαστείσε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.
Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών και τη σύλληψη στην περιοχή του μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Εισαγγελία.
Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δραστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την προφαση οτι ψαχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.
Η κοπέλα ανυποψίαστη, μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε.
Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.