Της όρμηξε την ώρα που έκανε μπάνιο και τη βίασε

Της όρμηξε την ώρα που έκανε μπάνιο και τη βίασε

Η 24χρονη βρισκόταν  στο λουτρό που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού της στην περιοχή Αιγιές της Λακωνίας όταν δέχθηκε την επίθεση

rape
Δεν έχει προηγούμενο ο βιασμός μιας νεαρής γυναίκας την ώρα που έκανε μπάνιο στο λουτρό που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού της στην περιοχή Αιγιές της Λακωνίας, από έναν αλλοδαπό ο οποίος την παρακολουθούσε κρυφά και δεν δίστασε να της επιτεθεί!

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η άτυχη 24χρονη, ο 45χρονος αλλοδαπός που κατοικεί σε κοντινό σπίτι φαίνεται ότι την είδε να πηγαίνει στο λουτρό και την παρακολούθησε από την κλειδαρότρυπα χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί. Ξαφνικά, όρμησε μέσα, την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέλησή της, ενώ μόλις χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον βιαστή στην περιοχή Κορακοβούνι, όπου του πέρασαν χειροπέδες αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.



Ειδήσεις σήμερα:

Δύο συλλήψεις μετά την εισβολή χούλιγκαν και τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη

Ένας 62χρονος στην Κρήτη άφησε λιπόθυμη από το ξύλο την 57χρονη σύζυγό του

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης