Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι αφίξεις Ουκρανών προσφύγων στην Αθήνα - «Ευχαριστούμε Ελλάδα»
Το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Μεταξουργείο πούλμαν με 40 Ουκρανούς πρόσφυγες - Ανάμεσά τους γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι - «Ευχαριστούμε Ελλάδα» ήταν τα πρώτα λόγια τους
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, όπου και έφτασε ένα ακόμα πούλμαν με πρόσφυγες από την Ουκρανία. Το πούλμαν έφτασε στην Αθήνα με επτάωρη καθυστέρηση και μέσα σε αυτό επέβαιναν 40 άτομα (κυρίως οικογένειες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι).
Οι Ουκρανοί κατεβαίνοντας από το πούλμαν έπεσαν στις αγκαλιές φίλων και συγγενών που τους περίμεναν εκεί ενώ τα πρώτα τους λόγια ήταν «ευχαριστούμε Ελλάδα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς