Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

Θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς δεκάδες Ελληνες καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διάφορους χώρους, σε μία εκδήλωση που θα διαρκέσει 30 ώρες και κατά την διάρκεια της οποίας, θα συγκεντρώνονται χρήματα, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων της Βόρειας Εύβοιας

evia-tile
«Μη μας ξεχάσετε!». Αυτή είναι η φράση που ακούν περισσότερο από όλες οι συνεργάτες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΩ, στις επικοινωνίες τους με τους κατοίκους των χωριών στη Βόρεια Εύβοια.

Το Δίκτυο Νέων «Connect Your City», η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή και αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας.

Έλα κι εσύ στον virtual τηλεμαραθώνιο: 30 ώρες live, 30 καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας. Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία!

Η Ομοσπονδία ΑΡΓΩ από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται. 

Μπες στο help.liveon.tech για να δεις ζωντανά τον μαραθώνιο το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι ONIRAMA, Δήμος Αναστασιάδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Ζαρίφη, Μυρτώ Αλικάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίκυ Κάβουρα και πολλές ακόμα live δράσεις και καλεσμένοι έκπληξη.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης ενώ διεξάγεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μάθε περισσότερα εδώ ή στήριξε μας στέλνοντας μήνυμα τη λέξη help στο 19814*

*χρέωση 2,50€ με ΦΠΑ, (πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάση λογαριασμού)


THLEMARATHONIOS__FB_COVER


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 99 νεκροί από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Σιέρα Λεόνε (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Ο Καγκάβα επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης