Μεσσηνία: Θρήνος από τον ξαφνικό χαμό του 36χρονου βοηθού προπονητή μεσα στο γήπεδο

Μεσσηνία: Θρήνος από τον ξαφνικό χαμό του 36χρονου βοηθού προπονητή μεσα στο γήπεδο

«Είδα τον Κώστα πεσμένο κάτω και όλη την ομάδα να προσπαθεί να τον βοηθήσει» ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας της ΑΕ Μάνης στο protothema.gr

mani_argyropoulos
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας από τον ξαφνικό θάνατο του 36χρονου προπονητή Κώστα Αργυροπούλου τη στιγμή που προπονούσε την ομάδα του για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ευστράτιο Σαραντέα ο 36χρονος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού προπονούσε μαζί με τον συνεργάτη του τους ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης προετοιμασίας. Ξαφνικά, σε μια στατική άσκηση ο Κώστας Αργυρόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω.

Αμέσως όλη η ομάδα έτρεξε να τον βοηθήσει και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Χθες το απόγευμα που είχαμε προπόνηση στο γήπεδο του Κάμπου, όπως κάθε μέρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, κατά τις 7:30 μ.μ. σε μια στατική άσκηση που έκαναν τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους, κάποια στιγμή άκουσα φωνές και έτρεξα να δω τι συμβαίνει. Είδα τον Κώστα πεσμένο κάτω και όλη την ομάδα από πάνω του προκειμένου να τον συνεφέρουμε. Πανικοβληθήκαμε, πήραμε τηλέφωνο την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για βοήθεια. Συνέχεια του δίναμε τις πρώτες βοήθειες για να μην του γυρίσει η γλώσσα. Εγώ έτρεξα να φέρω το αυτοκίνητο μου και πήραμε τον Κώστα με έναν ποδοσφαιριστή φίλο του για να τον μεταφέρουμε στο νοσοκομείο.

Στην διαδρομή πετύχαμε το ΕΚΑΒ να τρέχει. Σταματήσαμε το ασθενοφόρο και τον βάλαμε μέσα. Εκείνη την στιγμή είχε ακόμα παλμούς. Όταν φτάσαμε και εμείς στο νοσοκομείο, μάθαμε ότι κατέληξε ένα με δυο λεπτά πριν φτάσει με το ΕΚΑΒ. Έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν. αλλά μάταια. Είχε προβλήματα υγείας, πριν 3 χρόνια είχε πάθει ένα εγκεφαλικό και είχε θέμα με την καρδιά του» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας της Μάνης Ευστράτιος Σαραντέας στο photothema.gr.

Δεν χωράνε λόγια τούτες τις στιγμές... Δεν υπάρχει τρόπος να ελαφρύνει ο πόνος μας... Πόνος τόσο βαρύς...τόσο...

Posted by Α.Ε Μανης Δυτικης Μανης on Friday, September 3, 2021
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σφοδρή κακοκαιρία προ των πυλών στα ηπειρωτικά - Κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα


«Μαϊμού» εμβολιασμοί στην Καρδίτσα: Δεκάδες ψευδείς βεβαιώσεις από υπάλληλο του κέντρου υγείας


Mad Clip: Μυστήριο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche - Τη Δευτέρα η κηδεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης