Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από drone στην καμένη γη - Συναγερμός για την επερχόμενη κακοκαιρία

Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από drone στην καμένη γη - Συναγερμός για την επερχόμενη κακοκαιρία

Την  καταστροφή από ψηλά κατέγραψε ένα μήνα μετά από τις μεγάλες πυρκαγιές η ομάδα Up Stories - Σε επιφυλακή τώρα οι κάτοικοι της περιοχής ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

eyvoia-kamena
Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την βόρεια Εύβοια, που μετρά πάνω από 500.000 στρέμματα καμένης γης, έφτιαξε με τη χρήση drone η ομάδα Up Stories, έναν μήνα μετά από την καταστροφή. Μάλιστα, στο όλο εγχείρημα συνεργάστηκε ο Ηπεριρώτης κλαρινοπαίχτης Γαβριήλ Τότσικας, που «έντυσε» μουσικά την παραγωγή.  

Δείτε το βίντεο



Συναγερμός για την κακοκαιρία

Τις καμένες περιοχές της βόρειας Εύβοιας αναμένεται να επηρεάσει - μεταξύ άλλων - η κακοκαιρία που έχει προβλέψει για το Σαββατοκύριακο η ΕΜΥ.

Για τον λόγο αυτό σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού,  όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος, Γιάννης Κοντζιάς.

Κλείσιμο
«Είμαστε σε επιφυλακή μετά και το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για πλημμυρικά φαινόμενα. Προχωρούμε σε συνεργασία με την περιφέρεια σε διανοίξεις ποταμών και ρεμάτων. Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας είναι σε ετοιμότητα για να κάνουν παρεμβάσεις εάν και εφόσον χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης