Πυρκαγιές: 17.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα σε Αττική και βόρεια Εύβοια

Πυρκαγιές: 17.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα σε Αττική και βόρεια Εύβοια

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε Αττική, Εύβοια, Λακωνία και Αρκαδία – Θα χρειαστούν 10 μέρες για να αποκατασταθούν οι ζημιές – Δείτε βίντεο

pyrkagia-revma-254
Τις επιπτώσεις των μεγάλων πυρκαγιών που κατέκαψαν και συνεχίζουν να καίνε, Αττική και Εύβοια βιώνουν χιλιάδες πολίτες, ακόμη κι αν δεν είδαν τις φλόγες να καταστρέφουν τους κόπους μίας ζωής.

Όπως μετέδωσε το MEGA το πρωί της Τρίτης, τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης υπολογίζονται στα 17.000. Την ίδια ώρα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές, οι οποίες όπως όλα δείχνουν είναι εκτεταμένες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δε, οι ζημιές αναμένεται να έχουν αντιμετωπιστεί μέσα σε 10 ημέρες.

Μέχρι στιγμής έχουν καταστραφεί 1.000 στύλοι, 20 υποσταθμοί και μέχρι σήμερα στην Αττική 10.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα. Μόνο στην Αττική επηρεάστηκαν 560 χιλιόμετρα δικτύου χαμηλής και μέσης τάσης, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ηλεκτροδότηση 60.000 πολιτών.

Στην Εύβοια καταβάλλεται προσπάθεια να ηλεκτροδοτηθεί η Αγία Άννα, ενώ 7.000 νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας και στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Η ζημιά στο δίκτυο είναι μεγάλη.

Επίσης, μεγάλα προβλήματα ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν η Λακωνία και η Αρκαδία, καθώς πάνω από 10 οικισμοί έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdfjsdwb4kld-sf)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης