Διακοπή νερού σε Άγιο Στέφανο, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη: Μέχρι το βράδυ αναμένεται η αποκατάσταση
«Εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημα», σημειώνει ο υπεύθυνος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου
UPD:
Χωρίς νερό εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα περιοχές του βορείου τομέα Αττικής μετά την καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα στο Κρυονέρι.
Συγκεκριμένα, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης, καθώς τα κεντρικά διυλιστήρια στα Κιούρκα που τροφοδοτούν την περιφερειακή ενότητα της Βόρεια Αττικής, υπέστησαν σημαντικές ζημιές.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο υπεύθυνος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου, κ. Γιώργος Πολύζος, πραγματοποιούνται εργασίες νύχτα και μέρα προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή.
Συνεργεία διεξάγουν έργα στη δεξαμενή Κρυονερίου και με τη συμβολή της ΕΥΔΑΠ αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες ποσότητες νερού στα σπίτια μέσα στις επόμενες ώρες. Ενδέχεται, μάλιστα, μέχρι το βράδυ να έχουν τροφοδοτηθεί με νερό όλες οι οικίες του βορείου τομέα Αττικής. Ειδήσεις σήμερα:
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.