Χωρίς νερό Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη

Χωρίς νερό Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη

Έκκληση για νερό απο τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρη Μπαμπανίκα - «Ενώ υπάρχουν γεννήτριες που διυλίζουν το νέρο δεν υπάρχουν γεννήτριες να το στείλουν στα σπίτια»

5355366
Έκκληση για νερό κάνει μέσα από το protothema.gr ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας αφού όπως λέει λόγω της φωτιάς το διυληστήριο στα Κιούρκα το οποίο έπαθε ζημιές απο τη φωτιά δεν έχει γεννήτριες ώστε να στείλει το διύλισμένο νέρο στα σπίτια του δήμου Διονύσου με αποτέλεσμα να μην έχουν οι κάτοικοι του Αγίου Στέφανου νερό.

«Ενώ υπάρχουν γεννήτριες που διυλίζουν το νέρο δεν υπάρχουν γεννήτριες να το στείλουν στα σπίτια. Είμαστε χωρίς νέρο». Μόνο στη Σταματά έχει νέρο γιατι η περιοχή έχει δική της γεώτρηση, ενώ Άγιος Στέφανος, η Δροσιά, η Άνοιξη και η Ροδόπολη δεν έχουν λόγω του προβλήματος.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Διονύσου αναφέρει: «Σε συνέχεια ενεργειών και πιέσεων του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη αναφορικά με τη διακοπή υδροδότησης στο Δήμο, μετά από σοβαρή βλάβη στο Αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών, ενημερώνουμε τους δημότες ότι για τις περισσότερες ή αν όχι όλες τις περιοχές, η αποκατάστασή της έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, εντός του Σαββάτου 7 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, η αποκατάσταση της υδροδότησης και των 7 Δημοτικών Κοινοτήτων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως την Κυριακή 8 Αυγούστου.

Επισημαίνουμε ότι για το ζήτημα προηγήθηκαν επικοινωνίες του Δημάρχου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη καθώς και αρμόδια στελέχη της ΕΥΔΑΠ.

Παράλληλα, λόγω της υψηλής ζήτησης νερού από τα Πυροσβεστικά Οχήματα λόγω των αυξημένων πυρκαγιών που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις καταναλώσεις νερού».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από το φέρι που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εντολή εκκένωσης για Λούβρο, Άνω Λούβρο Ολυμπίας και Άσπρα Σπίτια

Πυρκαγιές - Υπουργείο Εσωτερικών: Άμεση χορήγηση 1,5 εκατ. ευρώ σε 17 Δήμους και 5 Περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης