Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες απόγευμα στο 152,4ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Τρίπολης-Καλαμάτας και Κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτης, όταν Ι.Χ. επιβατηγό όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπάρες του δρόμου και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, οδηγός του οχήματος ήταν μία 54χρονη γυναίκα, στο οποίο επέβαινε και μία 77χρονη συνοδηγός. Για άγνωστο λόγο η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο προσέκρουσε στη συνέχεια στις μπάρες.
Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Λίγες ώρες αργότερα η ηλικιωμένη υπέκυψε στα τραύματά της.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη