Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση ενός σάτυρου που όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Αμπελόκηπων.
Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr κατηγορείται πως αυνανίστηκε στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό στους Αμπελοκήπους μπροστά από μια γυναίκα στα πόδια της οποίας εκσπερμάτωσε.
Όλα έγιναν πριν από τρεις ήμερες. Η ίδια έντρομη κάλεσε αμέσως την αστυνομίακαι περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, με τους ένστολους να κινούνται αστραπιαία και να του περνούν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται και από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες αν ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εμπλοκή και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ο 30χρονος, με καταγωγή από την Σπάρτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία τηςπροσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.