Επίθεση, επειδή ο σύζυγός της είναι αστυνομικός, δέχθηκε σήμερα το πρωί, μία γυναίκα στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Μάλιστα άφηναν και απειλητικά σημειώματα.
Σήμερα, η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της αλλά δυστυχώς της είχαν στήσει ενέδρα. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με χαστούκια.
Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 12 το μεσημέρι γυναίκα αστυνομικού ενώ είχε βγει για ψώνια δέχτηκε άνανδρη επίθεση από μαυροφορεμένους στην συμβολή των οδών Μιχάλη Χατζηκωνσταντή και Βασίλειου Λάκωνος.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η γυναίκα ενώ περπατούσε αμέριμνη άκουσε δυο άντρες πάνω σε ένα μηχανάκι να φωνάζουν «να η γυναίκα του αστυνομικού» και μετά ο ένας από τους δράστες να κατευθύνεται προς το μέρος της με απειλητικές διαθέσεις. Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει όμως ο δράστης την πλησίασε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε η άτυχη γυναίκα φωνάζοντας μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και κάλεσε το 100.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3