Στη σύλληψη 43χρονου υπηκόου Πακιστάν, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, προχώρησαν χθες βράδυ εντός της χερσαίας ζώνης, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, στελέχη της λιμενικής Αρχής Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 43χρονος συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας από ανήλικες, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και άδειας παραμονής στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.