Ο σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν για τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο: «Θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει, τραγικό που τους άφησαν ελεύθερους»

Ο σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν για τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο: «Θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει, τραγικό που τους άφησαν ελεύθερους»

«Αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» λέει στο protothema ο σωματοφύλακας Νίκος Αραβαντινός - Πώς σχολιάζει την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε Γαλλοαλγερινοί που τον ξυλοκόπησαν

aravantinos-arthro
Θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν τα χτυπήματα τον έβρισκαν ελάχιστα εκατοστά πιο κάτω, σε πιο ευάλωτο σημείο του κρανίου του, είπαν οι γιατροί στον σωματοφύλακα Νίκο Αραβαντινό, λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο σωματοφύλακας χειρουργήθηκε στο κεφάλι από γιατρούς της Ευρωκλινικής, για την αφαίρεση αιματώματος εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη από την βιαιότητα των χτυπημάτων, ακόμη και με πέτρες.

Στόχος της χειρουργικής επέμβασης ήταν η αφαίρεση του μεγαλύτερου μέρους του αιματώματος, με σκοπό να αρθεί η πίεση στον εγκέφαλο, δηλαδή να έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα η ενδοκρανιακή πίεση.

IMG-20210630-WA0008


«Οι γιατροί μου είπαν ότι εντόπισαν και πολλά σπασμένα κομμάτια. Πως έπρεπε να προχωρήσουν σε μια αναδόμηση και στα ζυγωματικά, στο σαγόνι, στα μάτια. Όλα τα χτυπήματα που δέχτηκα ήταν στο κεφάλι» λέει στο protothema.gr o σωματοφύλακας.

Χθες οι πέντε Γαλλοαλγερινοί που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού για τον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα, πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή Σύρου. Ο ανακριτής με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, άφησε ελεύθερους τους πέντε κατηγορούμενους με τον όρο να εγκαταλείψουν τη Μύκονο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης διότι υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για νέο κύκλο επεισοδίων.

«Το δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους μέχρι να γίνει η δίκη, να φύγουν από τη Μύκονο αλλά και να μην βρίσκονται κοντά μου όπου κι αν βρίσκομαι. Όμως είναι τραγικό να τους αφήνουν ελεύθερους. Κοίτα πώς με κάνανε. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει» προσθέτει ο σωματοφύλακας.

Ο Νίκος Αραβαντινός πρόκειται να μείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες δυο βδομάδες. Οι γιατροί του είπαν ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει στα καθήκοντα του μέσα σε διάστημα έξι μηνών. «Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου για όσα έχω υποστεί» τονίζει ο σωματοφύλακας. «Λόγω της κατάστασής μου δεν θα μπορέσω να εργαστώ για τους υπόλοιπους έξι μήνες. Όλοι οι πελάτες μου, στέλνουν μηνύματα για συμπαράσταση. Ωστόσο επαγγελματικά καταστράφηκα. Αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» καταλήγει.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αναγνωστόπουλος: Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν γνωρίζω τον «Κρητικό» - Τι είπε για το ημερολόγιο της Καρολάιν

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική

Νέο επικουρικό ταμείο: Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου που προωθείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης