Θάσος: Μακρυχέρα έκλεψε χρήματα και κάρτα και πήγε για ανάληψη

Θάσος: Μακρυχέρα έκλεψε χρήματα και κάρτα και πήγε για ανάληψη

Μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου, τον κράτησε απασχολημένο, βρήκε την κάρτα κι έφυγε - Συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της

sidakseis_karta
Λίγο πριν από την αναχώρησή τους από τη Θάσο, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένα ζευγάρι που ξάφρισε χρήματα και τραπεζική κάρτα από έναν ηλικιωμένο και άδειασε τον λογαριασμό του.

Με υπόδειξη του αλλοδαπού άνδρα, η Ελληνίδα σύντροφός του χτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής την πόρτα του ηλικιωμένου και κατάφερε να τον κρατήσει απασχολημένο, ώσπου να βρει πού φύλαγε 150 ευρώ, την κάρτα ανάληψης και ένα χαρτί στο οποίο είχε γράψει τον κωδικό ΡΙΝ. Αμέσως μετά, πήγε σε ένα ΑΤΜ μαζί με τον συνεργό της, «σήκωσαν» 840 ευρώ από το λογαριασμό του ηλικιωμένου και πήγαν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν στο φέρι για Καβάλα.

Όμως, ο ηλικιωμένος είχε ειδοποιήσει τις αρχές δίνοντας την περιγραφή της μακρυχέρας και οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι, στην κατοχή του οποίου βρήκαν το μεγαλύτερο μέρος από τα κλεμμένα χρήματα και την τραπεζική κάρτα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητάει παραβίαση της έννομης τάξης για τον Κουφοντίνα 

Στο έλεος του κορωνοϊού η Αττική - Σε κατάσταση ασφυξίας τα νοσοκομεία με κατειλημμένες ΜΕΘ 

Το κελί όπου βρίσκεται ο Λιγνάδης - «Σοκαρισμένος και καταβεβλημένος» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης