Το κελί όπου βρίσκεται ο Λιγνάδης - «Σοκαρισμένος και καταβεβλημένος»
Όλοι οι κρατούμενοι που βρίσκονται στις φυλακές Τρίπολης είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα - Ύστερα από επτά ημέρες, ο σκηνοθέτης θα μπει κανονικά σε πτέρυγα όπου θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους
Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, τα πρώτα εικοσιτετράωρα στη φυλακή Τρίπολης διανύει ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται σε χώρο στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους και εκεί θα μείνει για επτά ημέρες όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο των φυλακών για τους νέους κρατούμενους.
Όπως αναφέρει ο Alpha, δεν πρόκειται για μια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπως για παράδειγμα αυτή του Κορυδαλλού.
Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα.
Στη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε τα εξής: «Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχως βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».
Οι άνθρωποι εκεί περιγράφουν τον σκηνοθέτη ως έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και καταβεβλημένο.
Κλείσιμο
Όπως επισημαίνουν, δεν μιλάει πολύ, είναι σε κατάσταση σοκ.
Από τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε μετά την παρέλευση του επταημέρου να είναι μόνος του σε κελί.
Είπε πως δεν νιώθει κάποιο φόβο και αισθάνεται ασφαλής μέσα στη φυλακή. Οπότε ύστερα από επτά ημέρες, θα μπει κανονικά σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους. Επίσης δεν ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο όπως έχει δικαίωμα.
«Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω», είπε.
Να σημειωθεί πως σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.