Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. με συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας (10:00 π.μ.) και πορεία στο υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. (ΠΟΕΔΗΝ).
Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 10:00 π.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στην Περιφέρεια την ίδια ώρα στις ΥΠΕ.
Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα βαρειά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, χαρακτηρισμό θανάτου εργαζόμενου στα νοσοκομεία από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς και επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.